• Over ons
    Over ons

DE KERNWAARDEN VAN CYCLINGCUBE

Happiness is the key to your succes !!

1. Community
2. Kennis
3. Balans
4. Succes

Met CyclingCube willen wij een community creëren om mensen met onze kennis en knowhow te motiveren en inspireren om de juiste balans te zoeken in hun leven van succes!

 

VANHOOF - DEMEY

CyclingCube is opgericht door Belgische BMX-ster Elke Vanhoof & Wielrenster Valerie Demey.

Als topsporters willen wij graag onze ervaringen delen, wij hebben enkele jaren geleden van ons hobby (wielrennen) ons beroep kunnen maken dit mede dankzij de Belgische Defensie, Belgische Wielerbond, Sportvlaanderen en wielerploeg CCC LIV.

Als sporters krijgen wij veel te maken met winst, verlies en tegenslagen, we hebben onze rugzak ondertussen goed gevuld met kennis en ervaring. Veel hebben we geleerd van uit de praktijk, deze dat je niet kan kopen in één of ander boekje.

Natuurlijk hebben we ook onze theoretische kennis bijgeschaafd door cursussen, workshops en zelfstudie.

Foto: Frank Bahmuller

VANHOOF - DEMEY

Valerie Demey

Valerie Demey

Athlete bij sportvlaanderen, CCC LIV

Mijn naam is Valerie Demey.
De passie voor de fiets heb ik ontdekt in 2007, mijn profcarrière heeft nu ondertussen een 4tal jaren op de teller staan. M.a.w. Mijn rugzakje met ervaringen is stevig aan het vullen.
Tegenwoordig rijd ik voor het CCC-Liv team, waar ik nog steeds elke dag nieuwe dingen leer. Niets is zo een goede leerschool als de praktijk zelf.

Ondertussen ben ik in het bezit van een initiator diploma en volg ik nog allerhande cursussen, met op dit ogenblik sportverzorger.

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om mensen aan het sporten te zetten of al sportende mensen te blijven motiveren.
En vooral de mooie kanten die de fiets met zich meebrengt te helpen ontdekken.

Elke Vanhoof

Elke Vanhoof

Athlete bij de Belgische Defensie

Hi! Ik ben Elke, olympische atlete bij de Belgische DEFENSIE. Sinds 2010 ben ik professioneel BMXster en 24/7 met sport bezig. Al van jonge leeftijd hou ik mij bezig met organiseren van BMX- en functionele trainingen. Waaronder enkele BLOSO sportkampen, BMX trainingen, kampen & clinics in België, Nederland & Amerika. Na enkele jaren van ervaring en het volgen van cursussen, heb ik in 2012 PROJECT 91 opgestart, met kwaliteit hoog in het vaandel. Als topsportster heb ik geleerd om elke dag weer het beste van mezelf te geven en productief door het leven te gaan, graag wil ik mijn ervaringen met jou delen ! DREAM BIG !!