5 Voordelen van online live workouts!

13.05.2020WORKOUTS

Door COVID-19  is al het online gebeuren in een stroomversnelling geraakt, waar we normaal nog enkele jaren zouden over doen om dit allemaal in te burgeren is dit nu wel op een zeer korte periode gebeurd.
    
Het sporten zoals we het kennen heeft een nieuwe wending gekregen, sporten onder de juiste begeleiding is belangrijk en natuurlijk kan niet alles online maar er zijn toch enkele voordelen aan het online live sporten.

5 Voordelen van online live workouts

1. Het bespaart je tijd
Aangezien je zelf niet meer de deur uit moet om naar het fitness centrum te rijden, bespaar je jezelf alweer en hoop tijd en kan je nu wel rustig je theetje leegdrinken.

2. Het kost je minder geld
De onkosten voor je instructeur zijn minder waardoor ook voor jou de kosten verminderen, waardoor we wel nog eens kunnen stoppen bij onze favoriete (afhaal) koffiebar deze week!

3. Je kan het makkelijker volhouden
De actie van zetelhangen naar klaar staan voor te sporten word kleiner waardoor je de stap om te sporten in je woonkamer sneller en gemakkelijk gaat uitvoeren. Aangezien je je ook moet inschrijven voor de online workouts staat er een afspraak in je agenda, de instructeur verwacht dat je aanwezig bent wat jou ook extra motivatie geeft om deel te nemen.

4. Je bent in je vertrouwde habitat
Je hoeft je huisje niet uit, ben je je drinken vergeten ? Geen probleem dan gaan we dat toch even halen in de keuken zeker!
Ah, en hij staat nog lekker fris in de ijskast. lekker!

5. Je sport waar je maar wil
Schijnt het zonnetje vandaag dan kan je er voor kiezen om je live online workout buiten te doen, wil je hem toch liever in de woonkamer afwerken kan dit natuurlijk ook of is het handiger voor je om dicht bij het toilet te sporten dan kan dit allemaal! ;)

Zo, heel wat voordelen dus!

Tijd om die stap te maken en er in te vliegen, een gezonde geest in een gezond lichaam is nu belangrijker dan ooit.

Schrijf je snel in voor onze online workout, werk aan jezelf en tegelijkertijd steun je de zorg want alle centjes gaan naar KU leuven voor onderzoek van een coronavaccin, wat wil je nog meer !!

Tot maandag !! ;)

Groetjes
Elke & Valerie